>

ESD Consulting Kft., professzionális ipari és irodai székek - ESD Consulting Kft. - Professzionális ipari és irodai székek

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

BEMUTATKOZÁS
Irodai székek, ipari munkahelyi székek, személyre szabott bútorok

Cégünk nem csak értékesítői, de felhasználói múlttal is rendelkezik az irodai és ipari székek területén. Ismerve a piac kínálatát és a vevői igények sokszínűségét, fő célkitűzésünk, hogy innovatív és magas fokú kényelmet nyújtó megoldásokat ajánljunk, ezáltal is maradéktalanul megfelelve a vevői elvárásoknak. A 21. század jellemző trendjei, mint a magas fokú ergonómia, a környezettudatosság és a mindenkori egységes arculat közösen határozzák meg azokat az ismérveket, melyeket manapság egy jó irodai vagy ipari szék önmagában hordoz.
A piacon számos gyártó kínálja termékeit, cégünk mégis kizárólag a német piacvezető Interstuhl Büromöbel GmbH. termékeit és filozófiáját képviseli. Irodai és ipari munkahelyi székeik, megoldásaik nem véletlenül emelik az Interstuhl-t a legmagasabb szintre; termékeik magas minősége, kiváló ár-érték aránya, megbízhatósága, a háttérben dolgozó szakember-gárda magas fokú ismerete, valamint a folytonos innovációk együttesen utasítják maga mögé a versenytársakat. Három termékcsaládja az Interstuhl és Prosedia irodai székek, valamint a Bimos ipari munkahelyi székek mindegyike magas fokú szabadságot nyújt a felhasználónak azáltal, hogy testreszabhatóságuknak köszönhetően könnyedén az aktuális munkakörülményekhez igazíthatóak. Minden egyes ipari vagy irodai széküknek egyedi története és üzenete van.
Kínálatunkban mindenki megtalálja számítását, legyen az akár irodai forgószék, vezetői szék, látogatói szék, tárgyalószék, vagy ipari területre szánt munkaszék, ESD szék, tisztatéri szék vagy laborszék.
Cégünk emellett személyre szabott bútorok és irodabútorok gyártásával is foglalkozik. Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalata a garancia arra, hogy a papíron megálmodott elképzelések hosszú éveken át szolgálják ügyfeleink kényelmét.


ESD védelmi megoldások

Cégünk szakemberei több, mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek az ESD védett területek kiépítésében, auditálásában. Palettáján megtalálhatóak a műszaki, magas szintű oktatások éppúgy, mint az EPA területek kialakításához, a mindennapos munkához szükséges termékek is. Partnerei számára rendszeresen nyújt mérési, auditálási és tanácsadási szolgáltatásokat.

Felelőségvállalás

Cégünk nagyon fontosnak tartja a nyílt és őszinte kommunikációt, a vevői igények legmagasabb szintű kielégítését. Termékeinkhez rendszeres szakmai támogatást nyújtunk, feladatunk minden esetben az optimális megoldás megtalálása mindkét fél legnagyobb megelégedése érdekében.
Mindezeknek köszönhetően vevői körünk folyamatosan számos új és visszatérő ügyféllel bővül. Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan közöttük üdvözölhetjük.

ESD Consulting Kft., professzionális ipari és irodai székek környezethez szabottan, Cím: 2120 Dunakeszi, Barátság u. 40/c, Tel/Fax: +36-27-636-194, Mobil: +36-70-609-4216, Email: office@esdconsulting.eu
ESD Consulting Kft., professzionális ipari és irodai székek környezethez szabottan, Cím: 2120 Dunakeszi, Barátság u. 40/c, Tel/Fax: +36-27-636-194, Mobil: +36-70-609-4216, Email: office@esdconsulting.eu
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz