>

ESD Consulting Kft., professzionális ipari és irodai székek - ESD Consulting Kft. - Professzionális ipari és irodai székek

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

MEGOLDÁS EGY DILEMMÁRA: SUPERTEC

Innovatív kárpit a kényelmes és praktikus munkavégzésért

A székek kárpitjai iránt támasztott követelmények mindig is nagyobb kihívást jelentettek a termelés területén, mint bármely más munkakörnyezetben. Egyrészről meghatározza, mennyire érezzük a széket komfortosnak, ami erősen kihat a végzet munka hatékonyságára. Mindez különösen jelentős szerepet játszik mostanság, mikor a jó és komfortos munkakörülményeket és környezetet egyre inkább előrébbvalónak tartják, mint bármilyen más anyagi ösztönző eszközt. Más szempontból fontos tény, hogy a kárpit anyaga ipari környezetben sokkal erőteljesebb mechanikai behatásoknak van kitéve.

A szövet kárpit nyújtja a lehető legnagyobb komfortérzetet. Puha és lélegző, hosszú távon is kényelmes ülést biztosít izzadás nélkül. Ezzel szemben az élettartama korlátozott, kifejezetten erős igénybevételnek kitett környezetben nagyon gyorsan elhasználódik. Az integrálszivacs kárpit szívós, extrém mechanikai behatásoknak is ellenálló, könnyen tisztítható. Viszont nem kifejezetten kényelmes és nem légáteresztő.

Szívós, mint az integrálszivacs és kényelmes, mint a szövet? Vajon létezhet olyan kárpit, mely egy időben nyújtja ezeket az előnyös tulajdonságokat? A válasz a dilemmára: SUPERTEC!
A Bimos mérnökei mindig olyan innovatív ötleteken dolgoznak, amivel még kényelmesebbé és kellemesebbé tehető a munkavégzés. A legújabb fejlesztésük a világverő Supertec kárpit, mely a szövet és az integrálszivacs kárpitok előnyeit egyesíti magában. Nem csak puha és lélegző, de erős és ellenálló is. Rendkívül tartós,csúszásmentes és könnyen tisztítható. De ez még nem minden! Nagyon vonzó a megjelenése és kellemes érzés nem csak megérinteni, de ülni is rajta. A funkcionalitás és a kényelem kombinációjának köszönhetően végleg megszűnik az űr a statikus munkavégzés és a komfortérzet közt. Mindez növeli a dolgozók elégedettségét, mely hosszú távon növeli a vállalat nyereségességét. A Bimos az egyetlen olyan gyártó a világon, akinek a kínálatában megtalálható ez a kárpit.

Okos kombináció: SUPERTEC kárpit és cserélhető ülőlap- és háttámla betét rendszer


A cserélhető kárpit elemek kizárólag csak a NEON és a SINTEC székekhez érhetőek el. Mindkét típusú ipari szék nagy előnye az a praktikus rendszer, mely lehetővé teszi a kárpitok egyszerű és gyors cseréjét. Ez végtelenül nagy rugalmasságot nyújt és sokoldalúvá teszi a székeket. Ha a munkakörülmények más kárpitot kívánnak meg, nem szükséges egy teljesen új széket vásárolni. A felhasználás és a munkakörnyezet határozza meg az alkalmazandó kárpitot. A cserélhető kárpit elemek nagy erőssége akkor jelentkezik igazán, ha a kárpit sérül, vagy elhasználódik. Elég csak egyszerűen kicserélni az elemeket pár egyszerű lépésben, még szerszám sem kell hozzá. A NEON és a SINTEC székek tehát a legrugalmasabb, leghasznosabb és leggazdaságosabb megoldások ipari munkakörnyezethez.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz